barbekü

Ankara Siirtliler Dayanışma Vakfı 10.Genel Kurulu Gerçekleştirildi

11-olagan

Ankara Siirtliler Dayanışma Vakfı 10.Genel Kurulu, Farabi 39/6 Çankaya-Ankara adresindeki vakıf merkezinde 9 Mart 2014 tarihinde yapıldı.
Divan Başkanlığını Emekli Yargıtay üyesi M.Emin Seçkin'in yaptığı genel kurulda, divan üyeliklerine Naci Erkoyuncu ve Mehmet Fidan seçildi.
Başta Türkiye Cumhuriyetinin kurucusu ve önderi Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere, tüm şehitlerimiz için yapılan saygı duruşundan sonra gündem maddelerinin görüşülmesine geçilmiş ve tüm maddeler büyük bir olgunluk içinde görüşülerek sonlanmıştır.
Gündemin seçim maddesinin görüşülmesinden önce genel kurul üyelerinin tensipleriyle; Siirt ve Ankara Siirtliler Dayanışma Vakfına önemli maddi-manevi ve kültürel anlamda katkılarda bulunan değerli hemşerilerimizden Sn. Mithat Erden, M. Namık Ögetürk, Burhan Önal, M.Yılmaz Helvacıoğlu ve Faysal Geyik Onur Kurulu üyeliklerine oybirliği ile seçilmişlerdir.
Gündem gereği son olarak seçim maddesine geçilmiş, kurula katılanların oybirliği ile 10'unci yönetim kurulu üyeliklerine M.Yılmaz Helvacıoğlu, Faysal Geyik, Cumhur Çaçan, Vural Ergin, Turgut Özkan, M.Emin Sultan, M.Şirin Erdoğan, Nezir Erden ve Fahri Yaşar Akdoğan seçilmişler, yeni seçilen yönetim kurulu yaptığı ilk toplantı sonrası Yönetim Kurulu Başkanlığına yeniden M.Yılmaz Helvacıoğlu , Başkan Yardımcılığına Faysal Geyik, Genel Sekreterliğe Cumhur Çaçan, Muhasip Üyeliğe Vural Ergin, üyeliklere Turgut Özkan, M. Emin Sultan, M. Şirin Erdoğan, Nezir Erden ve Fahri Yaşar Akdoğan'ı getirmiştir.
Genel Kurul yapılan seçim sonrası Denetim Kuruluna Fikret Yücel'i başkan ve kurul üyeliklerine de Mehmet Fidan ile Günay Şendur'u seçmiştir.
Siirtliler Dayanışma Vakfı Genel Kurulunca seçilen Yönetim ve Denetim Kurul üyelerinin hepsine çalışmalarında başarılar dileriz. 

porland



Design: Epikman